Prognoză specială pentru Capitală: Ploi slabe, vânt cu rafale de 55 km/h și 12 grade

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, o prognoză specială pentru Capitală. Meteorologii avertizează că bucureștenii vor avea parte de ploi slabe, vânt, dar și de temperaturi de 11- 12 grade.

Astăzi de la ora 14.00 până mâine la ora 20.00, cerul se va înnora și trecător va ploua slab, cu probabilitate mai mare în cursul nopții de luni spre marți și în după-amiaza zilei de marți.

Vântul se va intensifica treptat, începând din a doua parte a nopții, astfel că pe parcursul zilei de mâine vor fi rafale de 35…45 km/h, iar în orele serii în jurul a 50 km/h.

Valorile de temperatură vor în creștere față de zilele precedente, astfel că cele maxime vor fi de 8…9 grade, iar minima nopții de luni spre marți va fi de 1…3 grade.

De mâine seară până miercuri la ora 20.00, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie redusă. În schimb, vântul va avea intensificări, cu precădere în noaptea de marți spre miercuri, când va atinge viteze de 45…55 km/h, urmând a diminua treptat pe parcursul zilei de miercuri.

Temperatura minimă va fi de -1…1 grad, iar cea maximă de miercuri de 11…12 grade.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS