Procurorul Marius Iacob, despre cazul Cumpănașu: Cercetările sunt la început | AUDIO

Poliția Capitalei verifică postările lui Alexandru Cumpănașu de pe reţeaua Tik Tok – dacă pot fi considerate sau nu infracţiuni.

El este urmărit de peste 520 de mii de oameni şi promite mentorat și coaching pentru elevi, studenți și părinți.

Dar mai multe persoane, între care profesori şi părinţi, au reclamat că postările sale şi modul în care interacţionează cu elevii sunt deplasate.

Într-o declarație pentru Europa FM, purtătorul de cuvânt al parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, procurorul Marius Iacob, spune că cercetările sunt la început.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Într-o reacție la România TV, Alexandru Cumpănașu susține că el este cel care a cerut Poliției să facă cercetările.

”În primul rând nu spun că minte nimeni, dar e o informație falsă. Nu e nicio verificare a niciunui parchet. Nu știu ce surse aveți, dar e o minciune grosolană.

Am vorbit cu purtătorul de cuvânt, mi-a spus că nu există niciun dosar pe numele Cumpănașu. Eu am rugat Poliția să verifice toate clipurile, toate comentariile. Eu am cerut expres să fiu verificat. Au încercat să îmi distrugă imaginea.”, a spus Alexandru Cumpănașu pentru România TV.

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut după cazul crimei de la Caracal, pe care l-a mediatizat, ridicând întrebări la adresa competenţei anchetatorilor. A fost acuzat că a minţit în legatură cu studiile pentru a obţine bani europeni. A condus un ONG care a avut sediul multă vreme în Ministerul de Interne.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS