Confidenţialitate

Procurorii au găsit cannabis și cocaină în două valize, după un flagrant pe Centura Capitalei

Procurorii DIICOT au identificat, în urma unui flagrant pe Centura Capitalei, două valize în care se aflau cannabis, cocaină și două pistoale cu glonț. La domiciliul suspecților, anchetatorii au găsit, din nou, droguri, în valoare totală de aproape 600.000 de euro, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT București au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Polițiștii rutieri l-au oprit, miercuri, pe bărbat (B.S.V) pe Șoseaua de Centură a Capitalei, respectiv la intersecţia DN3 cu DNCB, județul Ilfov, iar în urma verificării mașinii, aceștia au identificat în portbagaj 25 kilograme cannabis, 1,5 kilograme heroină, 37 grame cocaină.

Ulterior, în aceeași zi, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară Ilfov au organizat un flagrant în orașul Voluntari, fiind oprit un autoturism în care se afla o femeie, R.M.E., concubina lui B.S.V., și alte 2 persoane.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost găsite 2 genți de voiaj în care se aflau cannabis, cocaină și 2 pistoale cu glonț. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate în cauză, au mai fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de aproximativ 22 kg cannabis şi 300 grame cocaină, 47 de cartușe cu glonț deținute ilegal, un cântar electronic, 9 telefoane mobile, precum și suma de 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB și 500 USD. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro”, anunță DIICOT.

În cursul zilei de joi, B.S.V. urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Față de iubita lui, R.M.E, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.