Prioritate la vacanţă: Predeal

Europa FM îți dă Prioritate la Vacanță, în fiecare zi, pe Drum cu Prioritate.

Propunem săptămânal o destinație de vacanță, din țară sau străinătate, și te ajutăm să ajungi acolo dacă o identifici pe site-ul europafm.ro și dai click pe butonul de înscriere în concurs.

În fiecare zi din această săptămână poți câștiga, prin tragere la sorți, o vacanță pentru două persoane la Hotel Carmen din Predeal, 4 nopți de cazare cu mic dejun şi acces la SPA (piscină, jacuzii, saună, sală de finess). Vacanțele pot fi în alese în aprilie, mai sau iunie, în funcție de disponibilitatea camerelor.

Oraşul Predeal oferă, în primul rând, o multitudine de trasee montane. De aici puteţi alege plecări spre Pâraul Rece, Vârful Piatra Mare, Cheile Şapte Scări, Poiana Trei Fetiţe etc.

De asemenea, turiştii se pot bucura de pârtii cu diverse grade de dificultate, ca de exemplu Pârtia Clăbucet Sosire, cu grad mic de dificulatate, Pârtia Cocoşul, cu grad mediu de dificultate sau Pârtia Subteleferic, cu grad mare de dificultate.

Vechiul drum de promenadă al familiei regale, situat în zona Văii Poliştoacă din Predeal, a fost refăcut în 2014 şi transformat în zonă de agrement pentru localnici şi turişti, cu acces pietonal.

Dacă nu vreţi să ieşiţi din oraş, puteţi vizita Vila Mareşalului AntonescuStatuia Eroului-Poet Mihail SăulescuCimitirul legionar Predeal, Grupul statuar Apărătorii Predealului, aflat pe strada Mihai Săulescu sau Manastirea Predeal, ctitorită în anul 1774.

Pentru că ai găsit destinația de vacanță pe europafm.ro, te poți înscrie acum în concurs!