Confidenţialitate

Primarul din Crevedia: „Sunt emotiv. Poate de aceea anumite declarații pe care le-am dat au putut fi interpretate greșit” / „Nu am primit niciun fel de reclamație privitor la mirosul de gaze” | AUDIO

Primarul din Crevedia a făcut noi declarații, după ce inițial admisese că știa de activitatea firmei de GPL care a sărit în aer sâmbătă, acum edilul spune că declarațiile i-au fost interpretate greșit. Afirmă și că locuitorii din localitate nu s-au plâns niciodată de mirosul de gaze din zonă. Între timp, în prima ședință de după dezastru, Consiliul Local Crevedia i-a dat un teren în centrul localității fratelui consilierului personal al primarului Florin Petre.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primarul PSD din Crevedia, Florin Petre, a făcut noi precizări în contextul dezastrului provocat de exploziile de la stația GPL care funcționa de trei ani ilegal în Crevedia.

Primarul din Crevedia: „Sunt emotiv. Poate și de aceea, anumite declarații pe care le-am dat au putut fi interpretate greșit”

Edilul spune într-un clip video că, de fapt, nu știa că firma închisă în octombrie 2020 mai avea activitate și că declarațiile sale inițiale au fost interpretate greșit.

„Fiind profund marcat de cele văzute și simțite la fața locului, într-o stare afectiv-emoțională critică, am răspuns mecanic întrebărilor și fără a le cerne corespunzător prin filtrul gândirii. Sunt emotiv. Poate și de aceea, anumite declarații pe care le-am dat au putut fi interpretate greșit”, a spus primarul din Crevedia Florin Petre.

Edilul din localitate dă vina pe locuitorii din zonă care nu au reclamat mirosul de gaz din zonă

„De câte ori am trecut prin zonă, am observat diferite vehicule parcate în incinta societății. Erau pur și simplu staționate. Nu am observat o altă activitate. Țin să precizez faptul că nu am primit niciun fel de reclamație privitor la mirosul de gaze emanat din curtea societății. Niciun fel: nici verbal, nici scris. În plus, se știe că numărul unic de urgență apelabil din orice rețea, 112, este mereu la dispoziția cetățeanului”, a mai spus primarul din Crevedia.

Teren de 250 de metri pătrați, alocat fratelui consilierului personal al primarului după prima ședință de consiliu local organizată în urma tragediei de sâmbătă

A avut loc și prima ședință de consiliu local după tragedia de sâmbătă. Conform unui articol publicat pe site-ul Republica.ro, consilierii de la Crevedia au votat alocarea unui teren de 250 de metri pătrați, dintre cele dedicate tinerilor căsătoriți, către fratele consilierului personal al primarului.

Localnicii au acuzat că terenul se află în centrul comunei, iar în general tinerii căsătoriți primesc terenuri în zone mărginașe.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Guvernul anunță un pachet nou de ajutoare pentru victimele deastrului de la Crevedia | AUDIO