Confidenţialitate

Primarul din comuna Beleți-Negrești, Argeș, dat dispărut de familie. Acesta este căutat și de polițiștii din Gorj | AUDIO

Primarul din comuna Beleți-Negrești, din județul Argeș, dat dispărut de familie, este căutat și de polițiștii din Gorj. Edilul Mihai Marin a fost rănit în Defileul Jiului după ce a provocat un accident de circulație cu mașina instituției. Transportat de urgență la Spitalul Județean din Târgu-Jiu, acesta a fugit din spital, deși prezenta mai multe leziuni pe corp. Duminică noaptea, Primăria pe care o conducea a luat foc, anchetatorii necunoscând nici până acum cauza incendiului.

Primarul din Beleți-Negrești, Mihai Marin, în vârstă de 53 de ani, a fost dat dispărut de familie luni dimineața. Cu câteva ore înainte, primăria din localitate a luat foc. De atunci, polițiștii din Argeș îl caută, nereușind să-i dea de urmă. Luni noaptea, edilul a fost implicat într-un accident de circulație petrecut în Defileul Jiului, în dreptul localității Lainici din judetul Gorj.

Se îndrepta de la Petroșani spre Târgu-Jiu. Conducea mașina primăriei și s-a rasturnat, după ce a lovit un parapete. A fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de urgență Târgu-Jiu, unde medicii au constat că prezintă fractură de claviculă și multiple leziuni pe corp.

Când a fost stabilizat, a refuzat internarea și fără încuviințarea medicilor, a fugit și din spital. Acum, polițiștii din Gorj care au dechis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, îl caută și ei.

Primarul nu avea asupra lui niciun telefon, iar la spital nu a dorit să le indice medicilor niciun număr la care să sune aparținătorii. Nici în mașina primăriei care este complet distrusă după accident, polițiștii nu au găsit vreun telefon.

Sursa foto: Unsplash / Andrea Ferrario

Citește și: Arhiepiscopia Tomisului, obligată de Tribunalul Constanța să demoleze o biserică ridicată ilegal | AUDIO

Autor: Gabriela Mladin

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.