Confidenţialitate

Primăria Capitalei caută firme care să ajute cu luminile pentru Crăciun. Companiile pot alege o zonă din oraș pe care să o împodobească

Să împodobim orașul împreună, cam așa ar putea suna mesajul transmis miercuri de Primăria Capitalei. Instituția caută firme partenere pentru suplimentarea iluminatului ornamental și festiv în perioada Crăciunului. Printre condiții: instalațiile trebuie să fie cu becuri LED și să consume puțin.

Primăria Capitalei vrea un parteneriat: practic, firmele sau alte autorități să ofere cu titlu gratuit instalațiile de Crăciun. Până la finalul acestei luni firmele trebuie să trimită Primăriei propunerile de iluminat festiv.

Pot alege o zonă din cele puse la dispoziție de primărie: de la bulevardul Magheru, Piața Romană, Piața Presei Libere sau Calea Victoriei.

Primăria a prezentat și câteva exemple de ornamente ce pot fi instalate în aceste zone. La Piața Romană se pot monta figurine 2D/3D.

Firmele trebuie să monteze și să demonteze instalațiile, iar de verificare și conectare la rețeaua electrică se va ocupa primăria Capitalei, le fel și de consum.

Programul se numește „sărbători de iarnă, împreună, în București”.

Proiectele vor fi analizate de o comisie specială, printre criterii se numără și originalitatea.

Toate instalațiile trebuie să aibă becuri LED pentru un consum redus. Primăria Capitalei pune la dispoziție în acest an aproximativ 2.900 de decorațiuni LED.

Tot în această perioadă Primăria București așteptată firmele și pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Constituției.

Citește și: Târgul de Crăciun din București începe pe 30 noiembrie și va fi organizat în Piața Constituției

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea