Premierul Cioloș îl propune pe Dragoș Pîslaru la Ministerul Muncii

Dragoş Pîslaru, consilier pe politici economice la Cancelaria premierului, a fost propus de Dacian Cioloş, pentru funcţia de ministru al Muncii.

”Premierul Dacian Cioloş a înaintat astăzi preşedintelui României Klaus Iohannis propunerea de numire în funcţia de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a domnului Dragoş Nicolae Pîslaru”, anunță Guvernul într-un comunicat de presă.

Dragoş Pîslaru are 40 de ani, iar din decembrie 2015 este consilier de stat pe politici economice la Cancelaria premierului, Dacian Cioloş.

Anterior, Dragoş Pîslaru a fost manager general al companiei GEA Strategy & Consulting. Dragoş Pîslaru a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale. De asemenea, el deţine o diplomă de master în relaţii internaţionale de la London School of Economics and Political Science din Londra.

Săptămâna trecută, ministrul Muncii, Ana Costea, și-a dat demisia pe fondul discuțiilor aprinse legate de ordonanța privind salariile bugetarilor.

 

Sursă foto: Facebook/Dragos Pislaru

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS