Confidenţialitate

PREMIERĂ: Delia arată Invitaţia Hologramă la concertul “Delia’s Winter Wonderland” – VIDEO

invitatie-holograma-la-concertul-delia-prezentata-in-premiera-la-europa-fm

După ce a cântat miercuri în Deşteptarea, Delia ne-a arătat în premieră Invitaţia Hologramă la concertul “Delia’s Winter Wonderland”.

Prima invitaţie holografică poate fi văzută de oricine dacă urmează instrucţiunile pe care le primeşte în momentul achiziţiei biletelor, folosind o piramidă constuită din plastic:

1. Pune trunchiul de piramidă pe telefon sau tabletă, în centrul acesteia, cu baza mică în jos
2. Dă sonorul la maximum
3. Fă întuneric în cameră, apoi dă play video-ului
4. Pentru a vedea cât mai bine este indicat ca telefonul / tableta să fie la nivelul privirii.

Am rugat-o chiar pe Delia să ne prezinte Invitaţia Hologramă, după ce am urmat paşii de mai sus:

Pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentiști profesioniști conduși de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din cariera artistei.

Unic în momentul de față ca un concept de sărbători, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativă modernă și high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de față în România.

Biletele la concertul Delia’s Winter Wonderland la Teatrul Național au preţuri pe măsura promisiunii, de 490 şi 690 de lei. Pentru cei care vin la show, trebuie să ştie că spectacolul va începe încă de la intrarea Teatrului National din București, unde publicul este invitat la cocktails & entrées și se va termina cu un after party high-class la Nuba, unde consumaţia este liberă, în baza biletului la concertul “Delia’s Winter Wonderland”.