Confidenţialitate

Povești impresionante ale victimelor atacului de la Manchester

Presa britanică a început să scrie despre victimele atacului de seara trecută, de la Arena din Manchester.

Se știe, deja, că printre victime sunt și copii.

Saffie Roussos, în vârstă de 8 ani, elevă la școala primară din Tarleton, Lancashire este una dintre aceste victime.

Într-o declarație a Consiliului Județean Lancashire, șeful școlii primare comunitare din Tarleton, Chris Upton, a spus: “Știrea despre moartea lui Saffie în acest atac îngrozitor a venit ca un șoc extraordinar pentru noi toți și aș vrea să transmitem familiei și prietenilor condoleanțele cele mai profunde . Gândul că cineva ar putea merge la un concert și nu va veni acasă ne doare.

Saffie a fost pur și simplu o fetiță frumoasă în toate sensurile. A fost iubită de toată lumea, și ne vom aminti cu plăcere de căldura și bunătatea ei “.

Saffie a fost la concert cu mama ei, Lisa Roussos, și sora, Ashlee Bromwich, în vârsta de 20 de ani.

Amândouă se află acum in spitale separate, fiind tratate pentru diverse leziuni.

Printre victime se află și Georgina Callendar, de 18 ani, studentă. Ea studia asistența socială la Colegiul Runshaw din Leyland, Lancashire.

Georgina era fană a Arianei Grande, cântăreața la al cărui concert a avut loc atentatul de seara trecută, de la Manchester. Ea publicase pe Instagram o fotografie cu artista, realizată în urmă cu doi ani.

BBC a difuzat un apel disperat al unei mame, Charlotte Campbell, care, de aseară, nu își mai găsește fiica, în vârstă de 15 ani. Olivia a fost la concertul Arianei Grande, iar după aceea nu a mai răspuns.

În timp ce tatăl fetei o caută disperat, mama a postat un epel video pe twitter, rugând pe oricine o vede sau crede că a văzut-o să anunțe Poliția.
Femeia plânge și își descrie fiica.