Confidenţialitate

Poveşti de Crăciun în ediţia specială Deşteptarea, de la 8 la 12

Joi, în Ajunul Crăciunului, Vlad Petreanu şi George Zafiu v-au pregătit o ediţie specială Deşteptarea în care vă veţi întâni cu artişti şi persoane publice care vă vor introduce în atmosfera specială de sărbătoare.

Poveştile de Crăciun vor fi spuse la Europa FM, pe 24 decembrie, de Loredana, Ștefan Bănică, Smiley, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Bodo, Călin Goia, Horia Brenciu, Andreea Esca, Bodo, Andra, Dan Bittman și Cătălin Tolontan.

Pe lângă emoţiile intense pe care le trăim împreună, la Europa FM, ediţia specială Deşteptarea va găzdui şi un concurs care vă oferă 100 de euro pentru cumpărături bogate de sărbători. Ascultă ediția specială Deșteptarea – Povești de Crăciun, pe 24 decembrie, iar la semnalul lui Vlad Petreanu și George Zafiu trimite cuvântul METRO prin SMS la 1721, număr cu tarif normal.

”În copilăria mea se vorbea pe la spate de Crăciun, noi l-am cunoscut pe Mos Gerilă. Chiar și părinților le era frică să pomenească acest cuvânt de teamă că vreun vecin mai… vorbăreț să nu îi pârască. Mai ales că mama era cadru didactic și nu aveam voie să fim văzuți într-o biserică sau într-un lăcaș de rugăciune. Era teribil.

Noi fiind copii nu aveam cu ce să comparăm, dar drama era a părinților și bunicilor nostri. Țin minte ca îmi doream atât de tare păpuși încât mergeam la Universal, era magazinul mare, mall-ul acelor vremuri din Onești, singurul magazin, și mergeam în fața vitrinelor la jucării. Erau foarte puține modele.

De pildă, la păpuși erau două modele pentru cele mari: una blondă și alta brunetă. Și bineînțeles că inițial mi-am dorit-o pe cea blondă, apoi când mi-am mai dorit una, am vrut-o pe cea brunetă. Ei bine, pentru a putea să obțin acea păpușă i-am scris Mosului și i-am promis că o sa fiu cea mai bună, că o să învăț, că o să-mi ascult părinții.

N-am primit-o în primul an, noroc că modelul se repeta la nesfârșit, și într-o bună zi am primit papușa și am fost foarte, foarte fericită. Probabil că un adolescent din ziua de astăzi s-ar bucura la fel de mult dacă ar primi un Ferarri. M-am bucurat și mă bucuram de orice cadou”, îşi aminteşte Loredana în ediţia specială din Ajunul Crăciunului.

”Recunosc că am scris multe scrisori lui Moș Crăciun. Și așteptam cu înfrigurare cadoul în Ajun. Pe 24 dimineața mirosea în toată casa a prăjituri, mama făcea prăjiturile celebre, toate mâncărurile celebre și eu o ajutam. Adică o ajutam după ce le termina de făcut, eu lingeam toate oalele. Toate cremele alea. Eram la curățat. Îmi luam o linguriță și curățam. Nu era păcat de ce rămânea pe oale?!”, îşi aminteşte Smiley la Europa FM.

Toate Poveştile de Crăciun vor putea fi urmărite şi în format video pe europafm.ro la scurt timp după terminarea emisiunii.