Confidenţialitate

Povești de Crăciun, pe 24 decembrie la Europa FM

Povesti-de-Craciun-cu-Europa-FM-you-and-METRO

În Ajunul Crăciunului, Vlad Petreanu și George Zafiu pregătesc un program special în care vom descoperi împreună poveștile nespuse ale artiștilor din perioada în care așteptau cu bucuria unui copil Crăciunul.

Andreea Esca, Smiley, Loredana, Andra, Ștefan Bănică, Holograf, Călin Goia, Horia Brenciu, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran și Cătălin Tolontan sunt câțiva dintre cei care își vor aminti de copilărie, de primul cadou de Crăciun care le-a rămas adânc întipărit în memorie, de mirosul sărbătorilor de acasă și de modul în care primeau atunci și cum primesc azi bucuria Crăciunului.

O serie de povești emoționante, completate de cele mai frumoase piese de sărbătoare, pe 24 decembrie, la Europa FM, într-o ediție specială Deșteptarea.

Ascultă Poveștile de Crăciun, în ediția specială Deșteptarea, și poți câștiga premii de câte 100 de euro, bani de cumpărături de la METRO.

Descoperă “BUCURIA DE A DĂRUI” în Deșteptarea, la Europa FM! Să fim mai buni împreună! Cu un gând bun, o inimă curată și o masă bogată de la METRO!

Accesul în magazinele METRO se face doar pe baza legitimației de client!