Confidenţialitate

Polițistul din București care a lovit cu mașina două fete a cerut de mai multe ori ajutor prin 112 | AUDIO

Polițistul care a lovit cu mașina două fete săptămâna trecută în Capitală a cerut de mai multe ori ajutor de la 112, arată o înregistrare audio a apelurilor făcute de bărbat.

I-a rugat pe dispeceri să trimită cât mai repede o ambulanță la fața locului. În urma impactului, una dintre fete a murit, iar celalaltă a fost spitalizată. Agentul este acum cercetat sub control judiciar.

Într-o înregistrare difuzată, duminică seară, de Antena 3, se aude cum polițistul care a lovit cu mașina două fete pe o stradă din București cere ajutor la 112.

În discuția cu unul dintre dispeceri, bărbatul cere sfaturi și roagă, de mai multe ori, să fie trimisă mai repede o ambulanţă la fața locului.

Înregistrarea audio surprinde inclusiv un moment în care polițistul le strigă celor veniţi la locul accidentului. Unul dintre dispeceri i-a cerut poliţistului detalii despre accident.

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a admis zilele trecute că misiunea subalternului său nu era una urgentă, care să justifice viteza mașinii.

Între timp, tot duminică seară, un bărbat a sunat la 112 și a amenințat că, dacă nu va fi arestat polițistul implicat în accident, va face el dreptate, cu o armă de foc. Polițiștii fac cercetări pentru a identifica persoana care a făcut amenințarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Ani Sandu

Citește și: O femeie din București a fost amendată cu 3.000 de lei pentru că și-a abandonat câinele într-un parc | AUDIO