Poliţiştii din Călan au băgat un bărbat în portbagaj

În Hunedoara, descindere a poliţiştilor în parcarea unui supermarket din Călan, unde 3 cetăţeni se luaseră la harţă. Incidentul a fost filmat.

Scandalagiii au blocat trecerea de pietoni si i-au oprit pe trecatori cerandu-le bani. Cineva a sunat la politie si un agent insotit de doi politisti locali au venit sa-i calmeze pe scandalagii.

Poliţiştii i-au reţinut. Unul dintre ei, suspectat că furase ceva din magazin, a încercat s-o şteargă, dar a fost adus înapoi de poliţişti.

Îl manevrează aşa, uşurel, un poliţist deschide portbagajul, întoarce contravenientul şi-l împinge uşurel înăuntru. Hap!

Nu se vede dacă i-au trântit şi capacul peste el, dar presupunem că da, ptr că, ulterior, jurnaliştii l-au găsit şi l-au întrebat cum a fost în portbagaj.

“A fost căldură”, a răspuns acesta.

Bărbatul transportat în portbagaj nu este la prima abatere sau la prima vizită la poliţie. În vârstă de 45 de ani, el trăieşte doar din cerşit şi e bine cunoscut, are porecla “Sclipici”.

Bărbatul recunoaşte, de asemenea, că a adunat până acum mii de lei din amenzi primite pentru cerşetorie şi tulburarea liniştii şi ordinii publice: ”O sută de milioane (de lei vechi – n.r.) am acum 100 de milioane”.

Poliţiştii vor fi sancţionaţi.

foto: adevarul.ro