Confidenţialitate

Pofesorul din Gorj care a constrâns o elevă să întrețină relații sexuale cu el, reținut pentru 24 de ore | AUDIO

La două luni după ce a fost reclamat, un profesor din Gorj a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub acuzația de act sexual cu un minor. Cadrul didactic predă la o școala gimnazială din județ și făcea meditații cu o elevă pe care a constrâns-o să întrețină relații sexuale cu el.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Profesorul a fost reținut acum de polițiști după ce s-au probat toate aspectele sesizate de mama elevei minore, cea care s-a plâns anchetatorilor, în urmă cu 2 luni, că între profesorul de informatică – în vârstă de 43 de ani – și fiica sa, de 16 ani, există o relație.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj au comunicat că cele relatate în urmă cu 2 luni se confirmă și au reușit să probeze faptele, dispunând și reținerea pentru 24 de ore a profesorului pentru infracțiunea de act sexual cu un minor.

Mama elevei i-a prins în fapt în apartamentul pe care îl deține la Targu-jiu, locul unde se știa că profesorul îi oferă fiicei sale meditații la informatică.

Cadrul didactic urmează să fie prezentat procurilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu pentru a fi dispuse alte măsuri împotriva acestuia, după expirarea Ordonanței de reținere.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Bacău: Anchetă la un liceu, după ce un elev și-a bătut și umilit un coleg în toaleta instituției