Plaja Europa FM, animată de noi concursuri și jocuri în fiecare zi

Plaja Europa FM, aflată între Venus și Saturn, aduce noi provocări și surprize pentru cei care aleg să se relaxeze pe cea mai prietenoasă plajă de pe litoral.

Pe lângă concursurile pentru copii și adulți, Plaja Europa FM va oferi în următoarele zile și experiențe care implică toate simțurile cu ajutorul unor instalații care pot fi folosite gratuit, în premieră pe litoral. Inaugurarea lor oficială va fi în acest weekend, în emisiunea O dimineață de milioane, transmisă în direct de la mare.

Concursurile de pe Plaja Europa FM se termină cu multă distracție și premii oferite de Selgros, iar cei care vor să descopere ce înseamnă să fii DJ la radio au ocazia să intre în studioul Europa FM și să obțină diploma de DJ PENTRU O ZI.

De luni până vineri, atmosfera de pe Plaja Europa FM se aude și în direct la radio de la ora 10:00. Completăm muzica bună cu activități atât pentru copiii de pe plajă cât și pentru adulții care vin să se relaxeze alături de noi.

La fel ca în anii precedenți, pe Plaja Europa FM vă așteaptă și o generoasă bibliotecă de unde se pot împrumuta cărți pentru a fi citite pe plajă sau la hotel pe durata sejurului. Editura Litera aduce cele mai populare titluri ale sale în biblioteca de pe Plaja Europa FM, în timp ce Editura Herald va oferi cărți pentru dezvoltare personală și spiritualitate.

Punctul culminant al verii va fi evenimentul Europa FM Live pe Plajă, pe 26,27 și 28 iulie, fiind trei zile de concerte cu cei mai buni, direct la malul mării. Intrarea la Europa FM Live pe Plajă este liberă!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS