Confidenţialitate

O pisică gestantă a venit singură la o clinică veterinară din Iași, în toiul nopții, pentru a naște | AUDIO | VIDEO | GALERIE FOTO

O pisică gestantă a venit singură la o clinică veterinară din Iași, în toiul nopții, pentru a naște. Asistată de medicii de gardă, aceasta a fătat patru pisoi, doi masculi și două femele. Clinica va organiza un sondaj pentru alegerea numelor pisoilor pe care îi va da ulterior spre adopție.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale instituției se vede cum pisica se îndreaptă spre intrarea în clinică, în jurul orei 01:00, mieunând în fața ușii.

Aceasta a fost observată de doi medici și dusă apoi într-un salon, pentru operație.

Medicii au fost uimiți de cazul inedit. Inițial, aceștia au crezut că pisica a fost adusă de cineva, dar, uitându-se pe înregistrări, au descoperit că aceasta a venit singură, declarându-se impresionați că pisica a știut să vină exact unde trebuie, notează Ziarul de Iași.

Pisica a rămas internată la clinică, pentru îngrijiri. După ce va fi sterilizată, aceasta va fi dată spre adopție, la fel și pisoii, după ce vor fi înțărcați.

Sursa foto: Captură foto / YouTube / Ziarul de Iași

Citește și: Camera neagră sau sala de banchet cu fresce bine conservate, neatinse de 2000 de ani, descoperită de arheologi între ruinele Pompeiului | AUDIO | GALERIE FOTO