Piața Victoriei, cu Tudor Mușat: O discuție despre digitalizarea administrației publice cu Sabin Sărmaș – VIDEO

Epidemia a dat României un imbold să treacă la digitalizarea administrației publice.

Dacă un cetățean alege să nu se mai deplaseze la ghișeu și dorește să comunice exclusiv online când accesează servicii publice, o poate face. Iar instituțiile trebuie să răspundă tot electronic.

Pare să fie marele progres îndelung așteptat, dar cât de amplu e acest pas, unde duce el, de ce mai e nevoie ca să vorbim de transformare digitală în relația cetățeanului cu statul?

Ce este de făcut pentru ca epidemia de cozi să nu mai infecteze ghișeele țării atunci când se termină cea de coronavirus?

Răsunsurile vin de la Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea României, azi, la „Piața Victoriei”, de la 18.15, într-o discuție cu Tudor Mușat.

Digitalizarea României

Ce este de făcut pentru ca epidemia de cozi să nu mai infecteze ghișeele țării atunci când se termină cea de coronavirus?Răsunsurile vin de la Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea României, într-o discuție cu Tudor Mușat.https://www.europafm.ro/piata-victoriei-cu-tudor-musat-o-discutie-despre-digitalizarea-administratiei-publice-cu-sabin-sarmas-video/

Posted by Radio Europa FM on Thursday, 28 May 2020