Confidenţialitate

Pentru copii, de azi intră în cinematografe ”My Little Pony: Filmul”

Cătălina Grama (Jojo) îi dă voce poneiului Rarity şi face echipă cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan în versiunea în limba română a ”My Little Pony: Filmul”.

Radu Vâlcan îşi face debutul în dublajul de animaţie cu un rol negativ, dând voce Regelui Storm, în timp ce Adela Popescu dă glas adorabilei Fluttershy .

Chiar de la începutul anilor 1980’s, franciza ”My Little Pony”, bazată pe extrem de populara linie de jucării Hasbro, a populat imaginația copiilor cu locuitorii ecveștri plini de culoare și curaj din lumea cea magică și vastă a poneilor cunoscută sub numele de Equestria. Pe măsură ce au apărut diverse ecranizări ale universului din ”My Little Pony” până la premiera din 2010 a serialului de mare succes ”My Little Pony: Friendship Is Magic” (Micul Meu Ponei: Prietenia este Magică) creat de Lauren Faust, poneii au strâns noi generații de fani.

Dar pentru a face saltul la marele ecran, felul în care arată lumea din ”My Little Pony” a trebuit să fie adaptat de regizorul Jayson Thiessen și scenariștii Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, și Joe Ballarini. Această privire mai aprofundată în lumea plină de jocuri a poneilor este însoțită de animații dinamice și o abordare vizuală sofisticată care o pune pe Mane 6 și pe prietenii ei într-o lumină mai bogată, mai bine definită.

”My Little Pony: Filmul” aduce în prim plan pe marile ecrane momentul în care o forţă întunecată ameninţă armonia din minunatul tărâm Ponyville, aşa că cele şase prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy şi Rarity – pornesc într-o memorabilă aventură dincolo de Equestria, unde vor întâlni atât personaje noi încântătoare, cât şi provocări dificile. Însă mai mult decât orice, acestea vor demonstra din nou că prietenia este magică şi are puterea de a salva lumea.

”My Little Pony: Filmul” intră de azi în cinematografele românești.