Confidenţialitate

Elena Gheorghe dă voce unui personaj din animaţia ”Crăiasa Zăpezii 4: Ţinutul Oglinzilor”

De la debutul său în dublajul de animaţie în anul 2015 în interpretarea micuţei Gerda din ”Crăiasa Zăpezii”, Elena Gheorghe declară în prezent că s-a ataşat foarte mult de personaj. Așa că artista își va împrumuta vocea și de această dată în ”Crăiasa Zăpezii 4: Ţinutul Oglinzilor”.

”Îmi place la nebunie să îmi împrumut vocea unui personaj de desen animat, pentru că este ca şi cum te-ai întoarce în copilărie şi ai putea să-ţi dai frâu liber imaginaţiei. Este o reală plăcere să o dublez pentru a patra oară pe Gerda, de care deja consider că mă leagă o relaţie specială. Pentru mine a devenit deja o tradiţie vizionarea acestei animaţii alături de familia mea. În fiecare iarnă suntem prezenţi cu mic, cu mare, la cinematograf, curioşi de noile aventuri ale Gerdei”, spune Elena Gheorghe.

Fanii animației ”Crăiasa Zăpezii 4: Ţinutul Oglinzilor” vor avea ocazia să-l revadă pe Regele Harald, în momentul în care decide să interzică utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţă. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe Crăiasa Zăpezii.

Filmul va rula din 11 ianuarie în cinematografele din ţară, în varianta 3D, dublată în limba română.