Pe cine pariază Leonard Doroftei și Andrei Stoica în ”meciul secolului” – AUDIO

La noapte va avea loc cea mai așteptată confruntare a ultimilor ani, din istoria sporturilor de contact. Lupta va avea loc pe T-Mobile Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, din Las Vegas.

Floyd Mayweather îl va întâlni într-un meci de box pe dublul campion la lupte în cușcă, Conor Mcgregor.

Europa FM a discutat cu experți din ambele sporturi.

Vasile Constantin l-a intervievat pe campionul mondial de kick-boxing, Andrei Stoica. Acesta este un fan al lui Mayweather, dar crede că și Conor Mcgregor poate avea o șansă în meciul care va începe după ora 4:00 dimineața.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Floyd Mayweather a câștigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist, 26 dintre ele înainte de limită. În cazul unui succes în fața irlandezului, americanul va egala recordul de 50 de victorii al legendarului boxer Rocky Marciano.

Leonard Doroftei, care consideră că deși a ajuns la 40 de ani, Mayweather va fi “de neatins” în ring, în ”meciul secolului”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Meci de milioane. La propriu!

Floyd Mayweather , care a acumulat 800 milioane dolari pe parcursul carierei sale, are deja asigurată suma de 100 milioane dolari în urma meciului cu McGregor, care ar putea crește până la 400 milioane dolari, după împărțirea banilor rezultați din rețetele tv, în special, conform presei economice americane.

Conor Mcgregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 milioane dolari și poate spera să încaseze până la 125 milioane dolari după confruntare cu Mayweather, în care americanul este considerat principalul favorit.

Potrivit analiștilor media, ”meciul secolului” dintre Mayweather și McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari încasări doar din rețete TV și publicitate. Prețul de vânzare a biletelor pentru acest eveniment a fost cuprins între 500 și 10.000 de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS