Pe cine pariază Andrei Stoica în „Meciul secolului” – AUDIO

Într-un interviu în exclusivitate pentru Europa FM, campionul mondial la kick-boxing Andrei Stoica se declară un admirator al lui Floyd Mayweather, dar consideră că McGregor ar avea o şansă pentru că are ”are un stil mai neconvențional”.

Conor Anthony McGregor este primul luptător din istoria UFC cu 2 centuri simultan și a devenit popular în Australia, Brazilia și Europa. Duminică, în ”meciul secolului” el va intra în ringul de box pentru cea mai aşteptată confruntare a ultimilor ani, din istoria sporturilor de contact.

Revenit în ring special pentru acest meci, care îi va aduce un profit estimat de 350 milioane dolari, Floyd Mayweather și-a exprimat încrederea totală în arbitrul luptei de la Las Vegas, Robert Byrd.

Floyd Mayweather a câștigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist, 26 dintre ele înainte de limită. În cazul unui succes în fața irlandezului, americanul va egala recordul de 50 de victorii al legendarului boxer Rocky Marciano.

Meciul va avea loc duminică de la ora 7:00, ora României.

Vasile Constantin a căutat să afle ce șanse le dă campionul mondial la kick-boxing Andrei Stoica celor doi, Floyd Mayweather și Conor McGregor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS