Paul Iorga lansează piesa „Reverse” – VIDEO

Paul Iorga, fiul lui Leo Iorga, lansează piesa „Reverse”, iar versurile și muzica în aparțin tânărului artist.

„Uneori simt nevoia să pun capăt unor lucruri doar pentru a avea un alt început. Așa a fost construită piesă Reverse.

Am simțit nevoia de atâtea ori să dau timpul înapoi pentru a retrăi momente încât mi-am dat seama că cel mai bine ar fi să le închei pe cele vechi și să încep prin a îmi face noi amintiri.

Textul de pe Reverse mi se pare poate cel mai interesant de până acum, piesă în sine are firul narativ în sens invers încât începutul poveștii. Trecutul e în strofă doi, iar finalul, prezentul, în strofă unu. Cred că tocmai inversarea o face atât de specială.

Mă bucur mult totodată că este primul clip în care scenariul este făcut de mine, iar partea de regie îi aparține lui Sega (Frategrafia)”, spune Paul Iorga despre piesa „Reverse”.

Paul Iorga este producător și compozitor, de-a lungul anilor a semnat piese precum “Semne’’ (Connect-R feat Andra), “Au gust zilele’’ (Criss Blaziny feat Alexandra Stan), “La piept’’ (Nane) sau “Domnișoare’’ (Maximilian, Zhao, Spike), înainte de a-și face debutul ca artist solo.

Paul a copilărit înconjurat de muzică. Tatăl sau, Leo Iorga, a devenit cunoscut ca solist al trupei Compact, în perioada denumită de mulți “formula de aur a Compactului”.

Totodată, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori Amicii, trupa ce a făcut senzație la începutul anilor 2000 cu piesa “Dana”.