Confidenţialitate

Patru bărbați, printre care și militarul de la Deveselu, reținuți în cazul presupusului viol din Caracal. Victima cere despăgubiri de 100.000 de euro

UPDATE:   Tânăra care acuză patru bărbați din Olt, printre care și un militar de la Deveselu, că ar fi violat-o pe un câmp în apropiere de Caracal, în iunie, cere despăgubiri de 100.000 de euro, a declarat pentru EuropaFM avocatul acesteia, Cătălin Stan.

Potrivit apărătorului, tânăra s-a constituit parte civilă în proces pentru suma de 100.000 de euro.

Avocatul a mai menționat că niciunul din cei patru inculpați nu și-a recunoscut faptele.

Rețineri în cazul violului din Caracal: procurorii vor cere arestarea preventivă a 4 bărbați suspectați în acest caz.

         Printre ei se numără și militarul de la baza din Deveselu.

Ei sunt acuzați că la jumătatea lunii iunie au violat o fată pe un câmp din apropierea municipiului Caracal – chiar în ziua în care tânăra împlinea 18 ani.

 

Procurorii susțin că cei 4 bărbați au acostat-o în noaptea de 14 spre 15 iunie pe tânără și au obligat-o să întrețină relații sexuale cu ei.

În plângerea depusă la Poliție, tânăra susținea că mergea la o întâlnire, alături de o prietenă, când s-a întâlnit cu un cunoscut din Deveselu, care s-a oferit să le ducă cu mașina.

Ulterior, bărbatul ar fi oprit maşina în câmp din apropierea municipiului Caracal și, împreună cu trei prieteni pe care i-a chemat acolo, ar fi violat-o.

Printre persoanele reținute se află și un militar de la baza americană din Deveselu.

Este și motivul pentru care dosarul – aflat inițial la Parchetul Judecătoriei Caracal – a fost înaintat Parchetului Militar București.

Consiliul Superior al Magistraturii anunța la sfârșitul lunii iulie că a sesizat Inspecția Judiciară în acest caz. Și Avocatul Poporului s-a autosesizat după informațiile prezentate de presă.

Până acum, cei 4 bărbați erau cercetați în stare de libertate, însă procurorii vor cere arestarea lor preventivă pentru viol.