Confidenţialitate

Patronul Hexi Pharma ar fi murit într-un accident rutier

Surse citate de agenţia News.ro susţin că patronul Hexi Pharma, producător al dezinfectanţilor diluaţi livraţi spitalelor, a murit într-un accident rutier.

Maşina lui Dan Condrea s-a izbit violent de un copac în zona Corbeanca.

În vehicul, s-au găsit actele sale.

Victima ar fi desfigurată, fiind imposibil de identificat la faţa locului.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili dacă a fost un accident sau o sinucidere.

Accidentul rutier a fost anunţat la 112 la scurt timp după ora 20.00 pe un drum judeţean din Ilfov între Buftea şi Corbeanca. Echipajul de pe ambulanţa sosită la locul accidentului nu a putut decât să constate decesul șoferului. În autoturism se afla o singură persoană.

Dan Condrea controla sau era acţionar în România la cel puţin şase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale. Cea mai importantă era Hexi Pharma, care are ca obiect de activitate fabricarea preparatelor farmaceutice.  Recent, o anchetă jurnalistică a Gazetei Sporturilor a arătat că firma livra dezinfectanți diluați în aproape toate spitalele din țară. Biocidele erau diluate chiar și de câteva mii de ori, au arătat rezultatele oficiale ale Ministerului Sănătății.

Hexi Pharma este urmărită penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Dosarul se află la Parchetul General. În această anchetă a fost audiat și Dan Condrea.