Patronatele de pe litoral exclud creșterea tarifelor: Abia îndrăznim să redeschidem | AUDIO

Cei care vor alege anul acesta litoralul românesc pentru a-și petrece concediul nu vor plăti mai mult decât anul trecut.

Tarifele la cazare și masă vor fi aceleași ca în sezonul estival 2019, a spus Anca Nedea, director executiv al Organizației Patronale Mamaia-Constanța, în emisiunea Deșteptarea.

„Nici mai mari, nici mai mici. Toate contractele au fost încheiate din octombrie 2019. Pe litoral, situația nu este fericită. Abia îndrăznim să deschidem. Discută proprietarii între noi dacă vor avea vreun client.

Să crești prețurile înseamnă că ai un grad de ocupare atât de mare, inclusiv al restaurantului, dar e valabil și la hotel, că nu mai ai unde să arunci un ac”, spune Anca Nedea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deocamdată, hotelierii din nordul litoralului stau bine la capitolul rezervări cel puțin când vine vorba de minivacanța de Rusalii, mai spune Anca Nedea:

„Mamaia, Vama Veche, Eforie Nord vor fi foarte aglomerate, să nu exagerăm. Se va simți startul litoralului. Stațiunile din sud sunt pentru familiști și ei vin puțin mai târziu, când pot și copiii, elevii”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Meteorologii spun că va fi vreme caldă și în general frumoasă de Rusalii , dar în anumite regiuni ale țării pot cădea ploi în averse, însoțite de tunete și fulgere.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS