Confidenţialitate

Pârtia cu Surprize este deschisă de azi în Poiana Brașov

De sâmbătă dimineața a început un nou sezon Europa FM Live pe Pârtie. Întâlniri live cu artiștii favoriți, jocuri, concursuri, dar și surprize în fiecare final de săptămână. Asta vă așteaptă pe Pârtia cu Surprize, aflată la baza pârtiei Bradul din Poiana Brașov.

Ștefan Lungociu a inaugurat azi noul loc de întâlnire al iubitorilor sporturilor de iarnă, dar și al celor care caută un colț de relaxare și unde să fie surprinși cu ceva bun.

Alături de LIDL, Europa FM a pregătit surprize pe gustul tuturor pe Pârtia cu Surprize, fie că practică sporturi de iarnă sau doar se bucură de aer curat și de cea mai bună muzică de ieri și de azi, în Poiana Brașov.

Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

Chiar dacă stratul de zăpadă este încă modest în Poiana Brașov, pentru cei care ajung la munte pe Pârtie cu Surprize există mai mlte provocări pregătite și în ultimul weekend din 2019.