Confidenţialitate

Pârtia cu Surprize se deschide din acest weekend, în Poiana Brașov

Un nou sezon Europa FM Live pe Pârtie începe la finalul acestei săptămâni. Europa FM și LIDL inaugurează Pârtia cu Surprize, în Poiana Brașov, la baza pârtiei Bradul.

Aici este locul unde, în fiecare weekend, până în luna martie, vă așteaptă multe surprize, întâlniri cu artiștii preferați, jocuri și concursuri, dar și o zonă generoasă de relaxare.

LIDL a rezervat pasionaților de sporturi de iarnă dar si celor care doar caută să se relaxeze în aerul curat din Poiana Brașov un colț cu băuturi calde delicioase. Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

Chiar dacă stratul de zăpadă este încă modest în Poiana Brașov, pentru cei care ajung la munte pe Pârtie cu Surprize există mai mlte provocări pregătite și în ultimul weekend din 2019.

Participarea la toate jocurile și concursurile este gratuită, ia condițiile de înscriere sunt anunțate de echipa Europa FM, prin anunțuri locale, înainte de startul lor!