Confidenţialitate

Părinţii lui Smiley: “El ne-a depăşit aşteptările” – VIDEO

Smiley şi-a serbat cea de-a 35-a zi de naştere pe scena Europa FM Live pe Plajă, în faţa de zeci de mii de oameni care i-au cântat laolaltă “La mulţi ani”.

Pentru artist, surprizele s-au ţinut lanţ: Andreea Esca, Feli, Andra, dar şi părinţii şi fratele lui s-au numărat printre cei care i-au fost alături în această zi specială.

“Era un copil foarte vesel, foarte jucăuş, îi plăcea de mic muzica. De la vârsta de 11 ani a împărtăşit această pasiune şi pentru care şi-a dedicat foarte mult timp. La început nu am fost de acord, nu l-am susţinut, dar cu timpul am văzut că are calităţi vocale, că îi place şi atunci, toate s-au schimbat”, a spus mama lui Smiley.

“Când era mic, era foarte îngăduitor cu fratele lui, iar acum au ajuns la o relaţie aproape perfectă. Acest lucru ne bucură enorm. La această relaţia am contribuit şi noi părinţii foarte mult. Ei nu seamănă unul cu celălalt, dar tocmai asta îi face să fie bine împreună”, a completat mama lui Smiley.

“Ne dorim o familie pentru el, dar nu decidem noi. Îi dorim să i se întâmple lucrurile pe care el şi le doreşte, nimic mai mult”, au fost urările părinţilor lui Smiley.

“Ne-am dorit să aibă personalitate, dar el ne-a depăşit aşteptările. În materie de creativitate, este omul care îşi permite să cânte ceea ce îi place. S-a maturizat artistic mai mult decât ne-am gândit noi vreodată că o va face”, a declarat tatăl lui Smiley.

Andreea Esca i-a invitat pe scenă pe părinții şi pe fratele artistului. Acesta a fost si momentul în care zeci de mii de români au devenit o singură Voce pentru Smiley, de ziua lui, pentru a-i cânta ”La mulți ani!”.

După ce şi-a încheiat show-ul, a fost rândul lui Smiley să stea de vorbă, în backstage la Europa FM Live pe Plajă, cu Toader Păun.

“Am avut foarte multe neînţelegeri cu părinţii mei, mai ales în adolescenţă. Până la urmă eu am făcut ceea ce am simţit eu, m-am lăsat ghidat de suflet şi e ok. Îmi place meseria asta în care am ocazia să mă joc tot timpul, în care am ocazia să bucur oamenii şi ei să mă bucure pe mine. E o mare plăcere să faci ceea ce îţi place de ziua ta”, a declarat Smiley în interviul acordat în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2018.