Orban, după ce viceprimarul Bădulescu a întrerupt conferința lui Nicușor Dan: Și-au dat foc la valiză! | AUDIO

Ludovic Orban a declarat că Gabriela Firea la trimis pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu la conferința lui Nicușor Dan să facă scandal.

”S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul”, a afirmat premierul.

S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a mai spus că nu se aștepta ”la asemenea mitocanie si bădărănie din partea PSD”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Liderul USR, Dan Barna, a catalogat intervenția viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, în timpul conferinței lui Nicușor Dan drept ”un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui”. ”Nu o să îl opriți pe Nicușor Dan”, a fost mesajul lui Barna.

O conferință de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicușor Dan.

La fața locului a ajuns și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a încercat să prezinte bilanțul mandatului Gabrielei Firea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS