Ofițer SRI în rezervă reținut pentru trafic de droguri

Un ofițer SRI in rezervă din București a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT Ploiești sub acuzația de trafic de droguri. Acesta era implicat într-o grupare de traficanți care acționa de mai bine de un an de zile în zona Capitalei, dar și în Prahova. Ofițerul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse judiciare apropiate anchetei susțin că în urma perchezițiilor care au avut loc la atât la domiciliul ofițerului SRI, dar și la ceilalți membri ai grupării au fost găsite cantități impresionante de droguri, de la etnobotanice până la heroină.

Aceleași surse suțin că ofițerul SRI era implicat direct în comercializare de substanțe interzise. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, împreună cu ceilalți complici ai săi, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentați instanței Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Reținerea ofițerului SRI pentru trafic de droguri vine la doar o săptămână după ce procurorii DIICOT Ploiești au mai solicitat arestarea unui polițist din Prahova, acuzat că protea, în schimbul unor sume de bani, mai multi traficanti de etnobotanice

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS