Confidenţialitate

Oameni de milioane: Iuliana Tudor, o vedetă populară – VIDEO

Omul de milioane al acestei săptămâni este obișnuit cu expresia nu doar la figurat, reușind să aducă de multe ori postul public de televiziune în topul audiențelor în cele mai disputate intervale orare.

Azi începe la TVR 1 unul dintre cele mai așteptate proiecte ale postului public din această toamnă. Iuliana Tudor îi aşteaptă pe telespectatori la TVR 1, de la ora 21, pentru emisiunea ”Vedeta populară”.

Tineri, copii, maturi, dar cu toţii pasionaţi de folclor, speciali prin poveştile de viaţă pe care le au şi înzestraţi cu voci extraordinare au trecut cu brio de preselecţiile organizate de echipa talent show-ului în şapte dintre oraşele României: Iaşi, Oradea, Timişoara, Craiova, Constanţa, Sibiu şi Bucureşti. Ei vor îmbrăca straie populare din cele şapte regiuni istorice ale ţării şi, din această duminică, vor urca pe scenă pentru a dovedi că pot deveni ”Vedeta populară”.

Vor fi trei probe de concurs pentru fiecare participant, iar prestaţiile lor în competiţie vor fi jurizate de cinci personalităţi diferite, dar care iubesc folclorul românesc: Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpreţii de muzică populară Laura Lavric şi Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Capitalei, susţinută de Creart.

Despre cum arată viața Iulianei Tudor dincolo de micul ecran dar și ce îi așteaptă pe telespectatorii emisiunii ”Vedeta populară”, în interviul video: