O studentă din sudul SUA, încoronată Miss America 2016 – VIDEO

Savvy Shields, o studentă din statul american Arkansas, a câştigat cea de-a 96-a ediţie a concursului de frumuseţe Miss America, duminică seară, după ce a impresionat juriul cu un număr de dans pe acorduri de jazz şi cu răspunsurile sale referitoare la politicile promovate de Hillary Clinton, potrivit Reuters.

Originară din Fayetteville şi studentă la University of Arkansas, Savvy Shields a fost una dintre cele şapte finaliste ale concursului, care au avut la dispoziţie 20 de secunde pentru a răspunde unor întrebări pe teme actuale şi controversate, precum imigraţia şi politicile celor doi candidaţi la alegerile prezidenţiale americane.

Invitată să îşi spună părerea despre Hillary Clinton, reprezentanta statului Arkansas a declarat: ”Dacă încerci să devii liderul lumii libere, atunci tot ceea ce spui şi tot ceea faci contează”.

Ea a mai spus că mass-media a ”senzaţionalizat” campania electorală atât de mult, încăt ”a devenit greu să spui ce este adevărat şi ce este scandal” şi că ”ambii candidaţi au făcut o treabă bună, însă trebuie să fie atenţi la ceea ce fac”.

Câştigătoarea concursului Miss America primeşte un salariu anual estimat la o sumă cu şase cifre, plata tuturor cheltuielilor de întreţinere şi o bursă şcolară în valoare de 50.000 de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare