Confidenţialitate

O parte dintre membrii fondatori ai trupei Guns N’ Roses vor avea de Crăciun jucării din vinil cu chipul lor

Jucării din vinil care îi reprezintă pe trei dintre membrii fondatori trupei Guns N’ Roses, Axl Rose, Slash şi Duff McKagan, vor fi lansate de Crăciun , informează site-ul revistei New Musical Express.

Versiunile miniaturale ale celor trei rockeri americani vor face parte dintr-o colecţie de jucării care se va intitula ”Pop! Rocks”.

Compania Funko a lansat în trecut jucării care reprezintă şi alţi artişti celebri, precum Prince, Amy Winehouse şi Gerard Way – solistul trupei My Chemical Romance.

Trupa americană Guns N’ Roses, ai cărei membri fondatori s-au reunit la începutul acestui an pentru prima dată după 1993, a susţinut în vara acestui an o serie de 25 de concerte în cadrul unui turneu în America de Nord, în urma căruia formaţia californiană a vândut bilete în valoare de peste 116,8 milioane de dolari.

Turneul grupului Guns N’ Roses a fost intitulat ”Not In This Lifetime” – o aluzie la o frază celebră rostită de Axl Rose. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).

Guns N’ Roses susţine în această perioadă o serie de concerte în America de Sud, până pe 26 noiembrie, apoi va concerta în 2017 în Japonia, Noua Zeelandă şi Australia, până pe 21 februarie.

Formaţia americană nu a anunţat deocamdată niciun concert în Europa.

Trupa Guns N’ Roses a anunţat la începutul acestui an că se va reuni în formula sa originală, din care fac parte solistul Axl Rose, chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan.