“O Holy Night” cu Ellie Goulding – VIDEO

Cu ocazia Crăciunului, Ellie Goulding a înregistrat un colind cunoscut și de îndrăgit la nivel internațional: “O Holy Night”.

Colindul reprezintă cadoul pe care artista îi oferă fanilor săi, mulţumindu-le, totodată, pentru susținerea necondiționată primită pe parcursul acestui an.

“Am înregistrat colindul acesta pentru a vă mulțumi pe un ton potrivit sărbătorilor care se apropie”, a scris cântăreaţa pe pagina sa de Facebook.

Ellie Goulding a devenit cunoscută odată cu lansarea albumului de debut, “Lights” în 2010 şi a urcat pe locul 1 în UK Albums Chart, cu vânzări de peste 850.000 de copii în Marea Britanie. 

În aprilie 2011, artista a interpretat piesa “Your Song” la nunta Prințului William și Catherine Middleton la Palatul Buckingham. “Your Song” este un cover după cântecul lui Elton John din 1970, şi atins poziția a doua în Marea Britanie în decembrie 2010.

Cântăreaţa britanică a lansat până acum trei albume: ”Lights”, în 2010, ”Halcyon”, în 2012 şi “Delirium”, în 2015. Recent, Ellie Goulding a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru piesa ”Love Me Like You Do”, de pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”.