O femeie ofiţer în armată, desemnată Miss SUA 2016 – GALERIE FOTO

Deshauna Barber, reprezentanta districtului american Columbia, care deţine gradul de ofiţer în armata americană, a câştigat titlul de Miss Statele Unite 2016, la un concurs de frumuseţe ce a avut loc duminică seară în Las Vegas, potrivit Reuters.

Deshauna Barber, în vârstă de 26 de ani, care lucrează ca analist IT pentru Departamentul de Comerţ din Statele Unite, a triumfat în faţa reprezentantelor celor 51 de state americane, în acest concurs de frumuseţe anual, ce a avut loc la T-Mobile Arena din Las Vegas.

Pe locul al doilea s-a clasat Chelsea Hardin, reprezentanta statului Hawaii.

MISS SUA 2016 (5)

În timpul concursului, Deshauna Barber a trebuit să răspundă unei întrebări referitoare la condiţia femeilor care lucrează în armată şi a răspuns în felul următor: ”Suntem la fel de rezistente ca bărbaţii”.

MISS SUA 2016 (2)

După ce s-a calificat în finala de cinci concurente, Deshauna Barber a fost întrebată dacă ar susţine-o pe Hillary Clinton sau l-ar prefera pe Donald Trump – fostul deţinător al drepturilor de organizare a concursului -, dacă alegerile prezidenţiale americane ar avea loc în ziua următoare (luni, n.r.).

Întrebarea a stârnit numeroase ironii în rândul publicului şi critici acide pe reţelele de socializare.

În răspunsul ei, Deshauna Barber a refuzat să se pronunţe în favoarea unui candidat din cursa electorală şi a vorbit despre calităţile pe care un preşedinte ar trebui să le aibă.

Celelalte trei finaliste au fost reprezentantele statelor americane Georgia, Alabama şi California. 

MISS SUA 2016 (3)

Deshauna Barber va reprezenta Statele Unite ale Americii la concursul Miss Universe 2016, ce va avea loc la sfârşitul acestui an.

Foto: Twitter/MISS USA

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare