Confidenţialitate

O echipă MApN, trimisă în control la Focșani în cazul vaccinărilor peste rând | AUDIO

O echipă de control a Ministerului Apărării a fost trimisă la Focșani pentru a verifica informațiile potrivit cărora peste 500 de persoane care nu aveau drept au fost vaccinați la centrul militar Casa Armatei.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, le-a spus jurnaliștilor că echipa de control va verifica dacă informațiile publicate de Recorder se confirmă.

Publicația a dezvăluit că în luna ianuarie, la centrul militar Casa Armatei din Focșani,  au fost vaccinate 514 persoane care nu aveau acest drept: 435 din a doua etapă de vaccinare și 79 din a treia etapă.

Ministrul Apărării a mai cerut ca toate vaccinările efectuate în centrele militare să fie verificate pentru a se afla dacă au existat alte persoane care au fost imunizate deși nu ar fi avut acest drept.

Toate cadrele militare au fost programate la vaccinare prin intermediul platformei oficiale, mai spune ministrul apărării, care reamintește – de exemplu – că nu toți militarii care transportă vaccinurile anticovid au fost imunizați până acum.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Lucia Ciocârlie Haranguș

Foto: Octav Ganea, Inquam Photos