Confidenţialitate

Noua piesă ABBA – ”Just a Notion”, exclusiv la Europa FM

Noua piesă ABBA – ”Just a Notion” a putut să fie ascultată pentru prima dată în România exclusiv la Europa FM, partenerul oficial ABBA pentru viitorul album ”Voyage”, programat să apară pe 5 noiembrie.

Cu aproape 400 de milioane de albume vândute în întreaga lume, 17 hit-uri numărul 1 și peste 16 milioane de stream-uri săptămânal, ABBA este unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din lume, din toate timpurile. Încă de la descoperirea lor cu piesa „Waterloo”, în 1974, muzica ABBA a cucerit inimile oamenilor din întreaga lume. Astăzi, cântecele pe care le-au creat – scrise și produse de Benny Andersson și Björn Ulvaeus și interpretate vocal cu pasiune și angajament de Agnetha Fältskog și Anni-Frid „Frida” Lyngstad – sunt considerate ca o parte importantă a istoriei muzicale internaționale.

În secolul XXI, ABBA este mai populara ca niciodată. ABBA Gold, lansat inițial în 1992, și-a trecut recent cea de-a 1000-a săptămână in topul albumelor din Marea Britanie, primul album din istorie care a atins această etapă. Conținutul care utilizează hashtagul #ABBA pe TikTok a atins recent un miliard de vizualizări, fără ca catalogul să fie disponibil oficial pe platformă. ABBA a fost introdusă în Rock N’Roll Hall of Fame în 2010, iar ”Dancing Queen”, una dintre cele mai îndrăgite melodii, a fost adăugată în GRAMMY Hall of Fame, în 2015.

Noiembrie va fi luna ABBA la Europa FM, cu foarte multe surprize pentru fanii noi si vechi ai trupei, pe care le vor descoperi atât la radio, dar mai ales pe europafm.ro.

Europa FM lanseaza noul album “Voyage” în România și oferă șansa fanilor de a ajunge la Londra pentru concertul istoric ABBA din 2022. Toate detaliile vin în perioada următoare la radio și pe europafm.ro!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.