Nicoleta Nucă – cele mai frumoase „Amintiri” – VIDEO

Invitată în această dimineaţă în  DeşteptareaNicoleta Nucă a  cântat live cel mai nou single, “Amintiri”. Lansat de doar câteva zile, videoclipul piesei se apropie de 2 milioane de vizualizări pe YouTube și are toate șansele să fie un nou hit al artistei.

Nicoleta Nucă a declarat în Deşteptarea“Amintiri” nu este o piesă tocmai nouă, deși abia a fost lansată public. Single-ul s-a născut în urmă cu un an şi  jumătate, atunci când artista i-a întâlnit pe băieţii de la Carla’s Dreams, la studiourile Global Records din București.

“Ne-am cunoscut la Global Records acum un an şi ceva, aproape doi ani când, de fapt, s-a născut piesa asta. Am aşteptat momentul ăla potrivit, am aşteptat să ajung şi eu la maturitatea suficientă încât să-mi asum piesa”, a declarat Nicoleta Nucă.

 

Artista a mărturisit în Deşteptarea că are foarte multe amintiri frumoase şi se bucură de ele, fie că sunt pozitive sau negative.

“Un eveniment pe care l-am savurat a fost primul meu concurs de canto. Aveam vreo nouă ani şi era primul concurs. Am cântat pe-atunci Vivo Per Lei de Andrea Bocelli şi Georgia şi-am cântat-o singură. Ţin minte că am am câştigat concursul respectiv”, şi-a amintit Nicoleta Nucă în Deşteptarea.

Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată în show-ul „X Factor“, unde a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică. La scurt timp după încheierea competiţiei a devenit artist Global Records şi a lansat hit-ul „Nu sunt“. Au urmat piese precum „Liniştea“, „Inima mea“, „Adevăr sau minciună“, în colaborare cu Cabron, şi „Castele de nisip”.