Confidenţialitate

Nicolae Ciucă, despre Programul Rabla: „Trebuie să avem în vedere vouchere mai mari, în special pentru cei care aleg mașini hibride sau electrice” | AUDIO

Statul ar putea oferi mai mulți bani pentru programul Rabla dedicat mașinilor hibrid și electrice. Declarația a fost făcută de premierul Nicolae Ciucă, într-o vizită la Uzina Dacia de la Mioveni. Șeful Guvernului a avut ocazia să testeze și primul model hibrid al productorului autohton.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dis de dimineață, premierul Nicolae Ciucă a ajuns la Uzina din Mioveni, județul Argeș. Înainte de conferința de presă organizată cu reprezentanții constructorului, premierul a testat și modelul hibrid al companiei, care va fi lansat la Salonul Auto de la Paris.

„Am coborât mai devereme dintr-un automobil care la începutul anului viitor urmează să intre pe linia de producție și este un automobil hibrid. Nu l-am condus eu, l-a condus altcineva”, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul spune că statul ar putea mări voucherele din Programul Rabla, în special pentru cei care aleg mașini hibrid sau electrice.

„Chiar a fost o discuție în acest sens și trebuie să avem în vedere creșterea valorii financiare a programului”, a adăugat premierul României.

Dacia ar urma să prezinte motorul Hibrid la Salonul Auto de la Paris din această lună. Potrivit presei de specialitate, acesta va fi disponibil în primă fază pe modelul Jogger.

Sursa foto: Facebook / Guvernul României

Citește și: Premierul Nicolae Ciucă nu știe cât plătește impozit, după ce Senatul a aprobat majorarea dărilor pe proprietate cu 50% | AUDIO