Mulțumim, Iarina Ştefănescu!

Iarina Ștefănescu este director și fondator de program la Asociația Lindenfeld – Ajungem Mari și a descoperit beneficiile educației prin joc pentru copiii din medii defavorizate coordonând un alt program de voluntariat și a simțit că asta îi este vocația. A fondat pe 8 iunie 2014 programul educațional „Ajungem MARI”, cu fonduri 0, dar mulți prieteni în jur care au crezut în cauză.

Şi-a dorit să ajute cât mai mulți copii, așa că la nici un an de la startul programului a început extinderea națională, ca momentan Ajungem MARI să se desfășoare în 25 de județe. În decembrie 2014 a fost desemnată „Voluntarul anului în educație” la Gala Națională a Voluntarilor.

Asociația Lindenfeld este o organizație non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societății.
Principalul program este ”Ajungem Mari”, care susține educația copiilor din centre de plasament si medii defavorizate.

Prin proiecte de voluntariat si orientare profesionala, workshop-uri, ateliere creative și activitățisocio-recreative, programul își propune sa le dea copiilor încredere în ei și să le formeze abilitați pentru a deveni adulți responsabili și independenți.

Iarina Ştefănescu,mulțumim pentru că ai fost mentor pentru mii de copii din centre de plasament!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS