Mulțumim, Dan Patzelt!

De 15 ani, Gala Societăţii Civile, cel mai mare eveniment dedicat binelui comun,  recunoaşte  astfel de fapte. Anul aceasta, la Europa FM ne alăturăm  Galei Societăţii Civile pentru a  mulțumi unor oameni care au făcut fapte demne de recunoștința noastră.

Dan Patzelt este președinte și membru fondator al Asociației pentru Dezvoltare Urbană. Dincolo de job-ul de director de imagine de la Pro TV, este preocupat de peste 9 ani de căutarea și implementarea de soluții la problemele pe care le întâlnesc zilnic locuitorii din mediul urban. Totodată, lipsa de coerență și injustiția din administrație l-au stimulat să iau atitudine și să inițieze proiecte sociale.

Împreuna cu Dorin Moldoveanu – fost coleg de UNATC, regizor si unul dintre membri fondatori ai ONG-ului- au pornit inițiative sociale ca platforma de anunțuri Obiecte Pierdute sau Furate , campania „Eu nu blochez intersecția” sau Simte Arta, program adresat persoanelor cu dizabilități.

Dacă vă întâlniți în trafic cu el, nu-l claxonați, nu-l înjurați pentru că el, alături de alți oameni, simte și crede că ziua ar trebui să aibă 24 de ore și să nu ne pierdem timpul prin ambuteiaje generate de nepăsare.

Mulțumim, Dan Patzelt, că ai ajutat mii de nevăzători să aprecieze arta din muzeele românești.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS