Mulțumim, Anca Ștefan!

De 15 ani, Gala Societăţii Civile, cel mai mare eveniment dedicat binelui comun,  recunoaşte  astfel de fapte. Anul aceasta, la Europa FM ne alăturăm  Galei Societăţii Civile pentru a  mulțumi unor oameni care au făcut fapte demne de recunoștința noastră.

Deși a absolvit Facultatea de Medicină la UMF Carol Davila din București, Anca Ștefan a început o carieră în comunicare ca PR asistent timp de 2 ani (pentru Expert Communication) și apoi un an și jumătate ca press officer la Labormed Pharma.

În prezent, Anca deține funcția de președinte al Asociației REACT, organizație neguvernamentala care activează in trei domenii: sănătate, educație si protecția mediului. În 3 ani de activitate a obținut 6 premii naționale și internaționale, care certifica utilitatea proiectelor desfășurate.

REACT este un produs al studenției: în anul IV de facultate împreuna cu câțiva colegi și prieteni aînființat Asociația REACT. Fiecare dintre membrii fondatori venea cu câțiva ani de voluntariat în organizațiilestudențești din facultate și cu toții ne doream să lucrăm într-un ONG dinamic, capabil să mobilizeze oameni în virtutea unei cauze sociale.

„Vedeam atunci Asociația REACT drept un up-grade al organizațiilor studențești: păstram prospețimea ideilor, adăugam profesionalism și implicare și combăteam problemele de continuitate datorate schimbului de generații între studenți”, povestește Anca Ștefan.

Mulțumim, Anca Ștefan, că ai salvat sute de mii de vieţi prin cele 8 centre de transfuzii renovate!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS