Monica Anghel a încheiat sezonul concertelor din Garajul Europa FM

Monica Anghel a concertat miercuri seară împreună cu câştigătoarele concursului ‘Cântă cu Monica’, lansat luna trecută în ‘Deşteptarea’.

Monica Anghel a ales trei dintre cele mai talentate ascultătoare Europa FM care s-au înscris în concursul ‘Cântă cu Monica’: Bianca Niţă si Elena Radu din Constanţa şi Alma Nicole din Bucureşti.

Prima care a cântat alături de Monica Anghel a fost însă câştigătoarea primei ediţii, Bianca Ioniţă, cea care după ce a fost descoperită de Monica, a semnat un contract cu casa de producţie a lui Connect-R.

Au urmat Elena Radu, apoi Alma Nicole, ‘o tânără foarte sensibilă, firavă şi talentată’, aşa cum a descris-o Monica, care a cântat şi s-a acompaniat singură, cu chitara.

Monica ne-a introdus în atmosfera Sărbătorilor, când a cântat cu Bianca Niţă melodia ‘Dreaming of a white Christmas’.

Concertul de aseară, 5 decembrie, a fost al treilea pe care Monica l-a susţinut în Garajul Europa FM.

Ea a mărturisit că revine de fiecare dată cu aceeaşi emoţie şi bucurie. Monica a interpretat câteva dintre piesele ei consacrate- ‘Vin’ la mama de mă cere’, ‘Dau viaţa mea’, ‘Singur în noapte’ şi ‘Fluturi de zăpadă’, dar nu au lipsit piese de referinţă din repertoriul internaţional: ‘Feliz navidad’, ‘New York, New York’, ‘Unchain my heart’ şi ‘The greatest love of all’, una dintre piesele lui Whitney Houston, pentru care Monica are o sensibilitate aparte.

Surpriza serii a fost minirecitalul susţinut de Alexandru Anghel, care a cântat în premieră o piesă compusă de el ,’So Fabulous’ , şi alte două piese ale lui Tom Jones-‘She’s a lady’ şi ‘ Is not unusual’.

‘Cântă de doi ani şi e încă necăsătorit!’, a precizat Monica. ‘Dar are o iubită şi este cu el aici, în Garaj!’ a venit şi replica fratelui.George Zafiu, MC-ul concertelor din Garaj, a pregătit şi el surprize pentru Monica: ea a fost colindată de grupul vocal de copii Andante. ‘M-aţi luat prin surprindere, pentru mine este o bucurie să văd atâţia copii frumoşi cântând, vă mulţumesc din suflet!’ , a mărturisit Monica Anghel.

Emoţii şi la dezvelirea portretului ei, pictat de Aidan Andon, pe care Monica l-a semnat şi care a fost pus la loc de cinste în Galeria Artiştilor din Garajul Europa FM.

Şi încă o surpriză: la concert a fost prezent şi Cornel de la trupa Vunk, pe care Monica l-a descoperit cu bucurie în public.

A fost ultimul concert Live în Garaj din acest sezon. George Zafiu a promis că anul viitor seria concertelor va reveni în forţă: ‘Habar n-aveţi ce vă pregătim în 2013’, a spus George Zafiu.