Confidenţialitate

Momentul în care un operator TVR le-a strigat în direct invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept că sunt penibili -VIDEO

Emisiunea TVR „Pulsul zilei” a fost întreruptă de un operator.

Vineri, la oră de maximă audiență, în timpul emisiunii „Pulsul zilei”, difuzată pe TVR 1, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj licențios care a condus la întreruperea emisiunii pentru scurt timp.

Operatorul şi-a pierdut controlul în timp ce vorbea Mihai Gheorghiu, preşedintele Comitetului de Iniţiativă Cetăţenească şi al Coaliției pentru Familie despre referendumul din 6-7 octombrie 2018.

În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept “ce penibili sunteți”.

După ce preşedintele Coaliției pentru Familie a repetat ce a auzit, moderatorul a căutat să aplaneze conflictul şi schimbul de replici dintre angajatul TVR şi cei prezenți pentru dezbaterea despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție.

TVR a transmis un comunicat prin care ”îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident”.