Confidenţialitate

Emisiunea TVR „Pulsul zilei”, întreruptă în direct de un operator

Vineri, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” – dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj licențios care a condus la întreruperea emisiunii pentru scurt timp.

În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Acceptsunt penibili, timp în care moderatorul Radu Andrei Tudor a căutat să aplaneze conflictul izbucnit şi schimbul de replici dintre angajatul TVR şi cei prezenți pentru dezbaterea despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție.

TVR a transmis un comunicat prin care ”îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident”.

În comunicatul transmis Europa FM, postul public precizează că ”moderatorul emisiunii, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct invitaţilor pentru acest incident”, iar ”conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora”.

Momentul în care un operator TVR le-a strigat în direct invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept că sunt penibili

Înregistrarea video a emisiunii nu este disponibilă pe portalul TVR+.