Confidenţialitate

Moduri originale de a decora de Crăciun casa sau … scara blocului

Un cuplu german și-a decorat casa cu peste 100 de brazi de Crăciun. Pentru familia din orășelul german Rinteln, care are în casă peste 100 de brazi, instalarea decorațiunilor poate dura până la opt săptămâni, relatează luni Reuters.

Ei au de instalat în jur de 16.000 de globuri în cei peste 100 de brazi de Crăciun pe care îi au în locuință, așa că sezonul sărbătorilor s-a transformat pentru soții Thomas și Susanne Jeromin într-unul al muncii festive.

“Am început cu un brad normal de Crăciun în living iar apoi ne-am gândit că am putea pune unul în hol, unul în bucătărie, iar în ultimii 15 ani a explodat de-a dreptul”, a declarat Thomas Jeromin pentru Reuters.

Cuplul care pare obsedat de sărbătoarea Crăciunului a început să decoreze locuința de 105 metri pătrați din Rinteln, localitate situată la 60 km sud-vest de Hamburg, la începutul lui octombrie, cu globuri, lumini și alte decorațiuni.

Singurul loc din toată casa în care nu au pătruns decorațiunile de Crăciun este dormitorul cuplului. “Este locul în care ne retragem când ne săturăm de Crăciun”, a afirmat Susanne Jeromin.

Avem și la Iași niște campioni ai decorărilor de Crăciun

O scară de bloc din Iași a devenit vedeta sărbătorilor de Crăciun, după ce proprietarii apartamentelor au împodobit-o de la primul până la ultimul etaj, cu luminițe, globuri și beteală.

Proprietarii celor 20 de apartamente au cumpărat împreună decorațiunile.

Oamenii au pus și covoare pe jos, pe scara blocului, și au pus acolo și un brad natural care ajunge până la primul etaj.

Fotografiile distribuite pe Facebook au atras o grămadă de aprecieri.