Confidenţialitate

Mister elucidat! S-a găsit Cuvântul Secret din mesajul transmis de Călin Goia la Europa FM – AUDIO

Luna noiembrie începe cu mulți bani pentru ascultătorii Europa FM! După ce, în Deșteptarea, Diana a câștigat premiul de 1.000 de euro la ”Ghicești și Călătorești”, acum a venit momentul să trimitem un nou premiu în bani către un ascultător fidel.

Cuvântul Secret a fost găsit vineri, în Europa Expres, după o lungă căutare și zeci de variante care păreau potrivite în mesajul transmis de solistul trupei Voltaj pe frecvențele Europa FM.

Puțin înainte de ora 12:00, Sorin Niculescu a aflat de la Maria din Breaza care este Cuvântul Secret pe care-l căuta toată lumea: RAVISANT!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Călin Goia este în plin proces de pregătire a concertului aniversar Voltaj – ”Ca la 20 de ani”, programat luna aceasta la Sala Polivalentă din București.

Cu prilejul aniversării a 20 de ani de Voltaj, ai șansa de a fi printre singurii 20 de români care au unul dintre tricourile handmade unicat, create sunt brandul „Cap Aurora” al designerului Irina Marinescu.

Dacă ți-ai luat deja biletul pentru show-ul Voltaj din 27 noiembrie de la Sala Polivalentă, înscrie pe europafm.ro seria unică a acestuia și poți câștiga, prin tragere la sorți, un tricou Voltaj unicat, pe care îl poți purta cu mândrie la concert! Cinci dintre tricouri, care reprezintă câte un membru al trupei, vin și cu autograful său!