Câștigă un tricou UNICAT, cu prilejul aniversării a 20 de ani de Voltaj

Cu prilejul aniversării a 20 de ani de Voltaj, ai șansa de a fi printre singurii 20 de români care au unul dintre tricourile handmade unicat, create sunt brandul „Cap Aurora” al designerului Irina Marinescu.

Dacă ți-ai luat deja biletul pentru show-ul Voltaj din 27 noiembrie de la Sala Polivalentă, înscrie pe europafm.ro seria unică a acestuia și poți câștiga, prin tragere la sorți, un tricou Voltaj unicat, pe care îl poți purta cu mândrie la concert! Cinci dintre tricouri, care reprezintă câte un membru al trupei, vin și cu autograful său!

Câștigătorii pot ridica tricourile  de la Sala Polivalentă, înainte de concert, pe baza biletului înscris în formularul de concurs.

Voltaj, ca la 20 de ani

VOLTAJ, trupa care scrie în mod constant istoria muzicii românești, aniversează 20 de ani de muzică, energie și concerte pe scena Sălii Polivalente pe 27 noiembrie, la ora 19:30, în cadrul turneului național „Ca la 20 de ani”.

Concertul care va avea loc la București peste fix trei luni face parte din turneul național aniversar ce are loc în Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Timișoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău.

Bilete online:

https://www.bilete.ro/vo…/voltaj-ca-la-20-de-ani-27-nov-2019

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-voltaj-ca-la-20-de-a…/

https://www.myticket.ro/…/voltaj-ca-la-20-de-ani-27-noiembr…

https://www.blt.ro/voltaj-ca-la-20-de-ani.html