Mirela Retegan, la majoratul fiicei: ”Toată viața voi fi farul care o să stea aprins pentru ea” – VIDEO

Vineri seară, Clubul de Weekend a fost gazda aniversării majoratului Mayei Sorian, fiica Mirelei Retegan. Cele două au fost invitatele lui Toader Păun în cel mai mare club din România și au povestit despre momentele frumoase petrecute împreună, într-o discuție în care voia bună, dar și emoția, au fost la ele acasă.

Din discuția de vineri nu au lipsit nici lacrimile, atunci când Mirela Retegan, realizatoarea emisiunii “Antrenorul Părinților”, de la Europa FM, a fost întrebată dacă există totuși ceva ce nu a apucat să îi mărturisească până acum fiicei sale.

“N-am apucat să îi spun ca e perfectă, că e asa cum am visat-o. Mi-am dorit toată viața să am o fetiță și să fac cu ea lucrurile pe care nu am putut să le fac cu altcineva. (…) Nu există nimic peste care n-aș putea trece, toată viața voi fi farul care o să stea aprins pentru ea și ea poate să meargă să colinde toate oceanele și toate mările, să se bată cu toți pirații și să caute toate comorile din lume, că pe mine o să mă găsească aici la țărm și n-o să-și piardă niciodată direcția”, au fost cuvintele Mirelei Retegan care au emoționat-o până la lacrimi pe Maya.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS